Over ons

Het elektrotechnisch beveiligingsbedrijf RuB Security is opgestart in 2018 in Uden. In een korte tijd is onze klantenkring enorm gegroeid waardoor wij op zoek zijn gegaan naar een geschikt bedrijfspand voor ons opslag en kantoor. In 2019 zijn wij verhuist naar de Oerstroom 54 in Gemert. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Wij hebben bij de opstart elektro werkzaamheden uitgevoerd, hier zijn wij inmiddels mee gestopt zodat wij ons volledig kunnen focussen op de Beveiliging. Onze klanten Elektro zijn inmiddels overgedragen en ondergebracht bij een samenwerkende partij. 

RuB Security is gespecialiseerd in de beveiliging techniek. Wij verzorgen alles op het gebied van inbraakbeveiliging, Denk hierbij aan inbraakbeveiliging, Camerabewaking, Toegangscontrole, Brand systemen en als aanvulling ICT diensten. Zo heeft u een aanspreek persoon voor al uw beveiliging en ICT wensen. Wij zijn voornamelijk actief op de zakelijke markt,  Maar ook voor particulieren bent u bij RuB Security aan het juiste adres. 

Wanneer u na het lezen van deze website meer informatie wilt ontvangen of vrijblijvend een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen.